У Італії працює
Стьопина матуся.
Піцу, пиріжки готує,
Цілий день у русі.
Гроші сину висилає
Щоби міг ся вчити.
Горя син Степан не знає,
Їсти є що й пити.
Модні джинси, куртки, кепки
І клуби хороші.
Не біда, що нема клепки
В голові, є гроші.
Сесії здає хлопчина.
Можна лиш хвалити.
За це авто хоче сину
Матінка купити.
Йде на курси, на водійські
Син – душа на крилах.
Добре, що його від війська
Мати відкупила.
Вчиться, плату дав подвійну.
Йде їзда по місту.
Загудів мотор, граційно
Рушив він із місця.
Тосик – вчитель, тут по ходу:
- Що давити будеш,
Коли йти по переходу
Дівча, бабця буде?
- Звісно, бабцю та й до неба, -
Мовив до Антоші.
- Здурів? Гальма жати треба,
Ох, якби не гроші!!!...
Сидіть, бабцю, ліпше вдома
Від гріха подалі,
Бо Степан, уже відомий,
Тисне на педалі!!!
Запрезентувала Форда
Степанові мама,
Буде бити син рекорди
Швидкісніші самі!
Не одна тепер бабуся
В труну швидше ляже...
За старих й малих боюся,
Іздить сім'я враже!