Знову ніч вкриває смутком Землю,
Запаливши в небі зоряні вогні,
Відстань, що між нами, на мить щезла,
Закриваю очі, преді мною Ти.
Дотик рук Твоїх я чую,
Усмішка в Твоїх устах,
Не зникай, побудь зі мною, хоч у снах.
Прийди у мої сни, Ти квіткою весни,
І в пелюстках своїх сховай мене від всіх,
Прийди у сни мої і променем зорі,
Полетимо туди, де тільки я і Ти,
Прийди у мої сни...
Кожен сон з Тобою це солодка мрія,
Мрії-сни прийдуть до нас і наяву,
Квіти щастя, радості, надії,
Все Тобі, моє кохання, принесу,
Я візьму Тебе на руки,
Понесу Тебе туди,
Де нема розлуки, де лиш я і Ти.
Прийди у мої сни....