Казино відкриє двері,
Ми зачинемо вікно,
Ти захочеш – чудо-феї
Будуть грати у кіно.
Ми зіграємо у карти,
Ми зіграємо на раз.
Бачиш, чуйні Есміральди
Кличуть Еллі у Канзас?..
Я поставлю на дев’ятку
Всю любов, усе життя,
Ти – у строгому порядку
Викликаєш почуття…
І рулетка затріщала,
Закрутилась, завелась –
Ти на протягу стояла,
Ти дивилась не велась…
Було диво! Як гадаєш,
Чи ми зможемо піти?!
«Виграєш і вигріваєш,
Ти є дівчина журби».
Але вечір – дивний вечір,
Два бокали та вино…
Є у світі добрі речі,
Ти є в світі, казино.