Хочу спати, просто довго спати
Хочу сну, дрімання і тепла.
А ще мрію, щоб дорослі грати
На мені згоріли аж до тла.
Чхали ми, що гроші - за метали,
Нам байдуже вигода ота,
Ми єдині вежу розхитали
Хай же пада в чорні болота.
Не за форму, а за зміст цінує
Скрипку втерту майстер-музикант,
Шедевральні твори проштампує
Зі своїм невтомлений талант.
Де живеш, отам твої недолі
Там твій біль і смута і життя,
Там тобі написано поволі,
Коли ти підеш у небуття.
Вирви все і викинь, крім родини,
Поклади бабусі на плече
Руку вірну, що вже чверть години
Сумувала й знала як пече.