Мені б хотілося бути вільною. Духом і тілом.
І не відчувать під ногами шорсткої трави шелест.
Я б хотіла поглядом охопити за раз півсвіту.
І вітром наповнить легені здушені й стомлене серце.
Мені б хотілося буть легкомисною. Принаймні зрідка.
Піднявшись увись, обрать собі будь-який напрям.
І полетіти, подібно голубу, на шкірі пружне відчути повітря,
І насолодитись свободою і ейфорії станом.
Мені б хотілося буть байдужою. На висоті метрів з триста.
До всього, що там, на землі, для нас так багато значить.
І забути про всі ті розважні поради здорового глузду,
А покластись на порив буремний і летіти у будь-який напрям.