Сумую тихо, як свіча горить...
І біль як камінь на душі лежить...
Печаль відлунням у моїй душі,
А в серці гострі,не тупі ножі...
І з кожним рухом біль сильніше коле...
Ми не зустрінемося уже ніколи...
Немає раю. Пекла теж немає...
Від болю в мрії я тікаю...