«Творчі люди» Хто такі вони?
Вони живуть серцем і почуттями…
«світові шедеври» творять роками….
Живи в задоволення - кохай і Ти!
Твори – надихай, завжди міру знай…
Не фанатій, в небі більше не літай!
Не бреши ти сам собі… своїй душі…
І ніколи не обманюй більше Ти її!
Бо душа і серце має щирі відчуття…
Інакше ти зрадиш власні почуття…
ЖИТТЯ це міра відчуття… почуття…
КОХАННЯ… творіння власного «Я»!
Живи і твори в радості, в коханні Ти!
P.S. Для творчого братика ЯРОСЛАВА!
05 вересня 2013 року