Брехню та істину по різні боки терезів
Розкладе час й сховаються в туман обидва боки.
Із хиб, думок, або переплетіння різних слів
Зростає вир,а хтось його назве як власний спокій.
Щоденні, справжні певно є життя калейдоскопи,
Обман і правда змішані в одну велику шкілку.
Зросте з якої сад-слова із вишень різнобоких
і всі червоні та гнилі водночас, кожна гілка.
Доп’ємо ми до дна своє вишневе з них вино,
Здивуємось щоразу - що смак солодкий, чистий.
А шальки терезів уже поєднані давно,
Вони як два обличчя: і людини, і артиста.
Обман та істина по різні боки терезів -
Цього не бачив, жодної душі, нестримний погляд:
Можливо це туман, або це час уже схмелів,
І йде на сповідь межи слів, вага того, що поряд.
4.07.2013