Не потрібно дивитися мені в очі,
Не прочитаєте ви там думок моїх,
Як я провожу свої ночі,
І де я почала з життям забіг.
Де я впаду, відбитка не залишу,
Де я піду, запам’ятають назавжди,
Усі думки я знов запишу,
І їх читати буду інколи.
Як було боляче мені, ніхто не взнає
Не буде там моїх слідів,
А доля все невпинно підкидає
Часів минулого пекучий біль.
Я повернуся на хвилину,
І згадаю цей пекучий рай,
Ти виховував в мені дитину,
А виростив самотній жаль.
Йдучи вперед, я роблю крок назад,
І розвиток в мені давно вже зупинився
Твій діамант мав нуль карат,
Хоч в серці ти все рівно залишився.
Переступлю цю грань, я піду далі,
Але нажаль, себе стару не поверну.
Я забуватиму малесенькі деталі,
Але любов твою навіки збережу.