як живу - так живу.
не тобі мене зупиняти.
і про сни мої наяву
дозволяю тобі не знати.
не цікався де я і з ким,
хто проводить мене до хати.
не питай, що у мене з ним.
і не треба мене шукати.
це було, та й було.
хоча, можу тобі нагадати,
як колись, досить давно
ти вирішив обирати.
і як зважував усі "за",
шукав безнадійні "проти",
як котилась моя сльоза,
а ти встановлював свої квоти.
як чекала тебе весь час,
не наважувалась турбувати.
а ти просто забув про нас
та порадив не приїжджати.
та живу, як живу.
то ж не треба мені докоряти.
я знімаю з тебе вину
і вчуся по-новому виживати.