А знаєте! Можна просто мовчати і відповідати
Комусь зараз дуже добре. А комусь зовсім ніяк
Найкраще є тому хто знає про смуток. Не забуває минуле
А знаєте! Згадуйте, пам’ятайте всіх тих, хто лишився позаду
Комусь зараз дуже кльово. Комусь реально ху….во
Подзвоніть до останніх. Не питайте – «як Ваші справи?»
А знаєте…
Хтось все ж таки не навчився жити. Хтось не знає, що справді вміє
Моя філософія не є суттєва. Ви пробуйте. Не бійтесь творити