Тебе люблю й без тебе я не можу,
Для мене ти – і сонце , й дощ , і вітер,
Можливо , я на тебе трохи схожа, -
Така ж сумная і така ж привітна.
У музиці твоїй цвітуть червоні маки,
У неї запах , як у хризантем осінніх,
Вона така на дотик , як із оксамиту шати,
Пісні твої веселі , часом і сумнії.
Для мене ти – вогонь , що зігріває у важкі хвилини,
Для мене ти – вода , що напува душі моєї квіти,
Для мене ти – веселка , що красується на небі після зливи,
Для мене ти – усе , і ти даєш мені наснагу і бажання жити.