Настав Спас- літечко пішло від нас
В щорічний, неминучо-довгий сон...
Забігло в осінь на земний поклон
У розмаїтті дощових прикрас...
Врожаєм яблук наділило враз...
Тепер будуть цвісти лише листки...
А пам’ятаєш, квітли пелюстки
На наших яблуньках в весняний час,
У рожево-білій хуртовині...
Сіяє у свічках іконостас,
Добром благословить святий нас Спас,
Яблучка освячує в корзині..
Хай сьогодні линуть привітання
Із саду духовного надбання!