Невже я в чомусь винний. Я ж просто кохаю. Віддаюся людині повністю, не розуміючи як сильно відкриваюсь для удару. Знову намагаюся віддавати всього себе, всю душу, все серце, намагаючись показати це неземне почуття!! Хіба не так має бути????!!! Хіба людина, яка кохає, не має робити все, для того щоб його другій половинці було добре?? Чи може в мене просто застаріле виховання? Раніше люди вбивали в ім’я кохання, віддавали своє життя задля того щоб довести що вона дійсно «кохає». А зараз… Зараз зі світом коїться повна маячня. Всі тільки думають про те щоб когось «ТРАХНУТИ» і розповісти своїм друзям який він/вона афігенні і сексуальні. ЛЮДИ!!!!!!! А де справжнє кохання?? Де ті почуття коли ти просто дивишся на неї/нього і відчуваєш себе на «сьомому небі» від щастя? Де ті почуття коли ти годинами можеш лежати з нею в ліжку і мовчати, відчуваючи запах волосся, парфумів, і думати який же ти щасливий. Та зараз ніхто цього просто не розуміє!! Всім плювати на справжні почуття, головне «ВИЄБНУТИСЯ» перед всіма, показати себе секс-гігантом. Тому я просто не розумію людей. Хочуть романтики, хочуть почуттів, а самі роблять протилежне. Хіба ж це правильно? Так, згоден, не всі такі. Є люди, які дійсно показують ці почуття. Але вони настільки часто обпікалися, їм настільки часто було боляче, що вони просто – на - просто замкнулися в собі, скрутилися в своєрідний клубочок і не підпускають до себе нікого. Тому, будь- ласка схаменіться, поки не пізно. Якщо говорите що кохаєте – то кохайте до кінця. Віддавайте усього себе, викладайтеся на всі 110%, тому що тільки тоді ви знайдете одну єдину душу, яка замінить вам все.
Подумайте над цим…