О, прекрасне із прекрасних
Відчуття на світі
Хіба є за це, щось краще?
За ці добрі миті?
Коли на місто, стомлене від справ
Красуня ніч опуститься
Тоді вже всім не до забав
І не доречні пустощі
Тоді настане його час
Його величність сон літає
Заплющуються очі враз
А він все сторінки гортає
У книзі сновидінь чарівній
Тут є своє для кожного
Комусь кленовий лист осінній
Комусь принца заможного
Наснитись може, що завгодно
Щасливий той, хто спить
Потрібно лише благородно
Цінить цю добру мить