Іде життя, іде кудись
Кому куди мені мабуть сюди
Лишитися повинен я
Сьогодні хтось з надією чекає
І я піду туди де немає пустих образ
Де очі стають рідні і такі потрібні
Хтось сказав би - неможливо
А я знаю нині є усе можливим
Коли думки й бажання схожі
Коли дивитись можеш й можеш
І це не хочеться спинити
Хочеться просто жити