Мені приснився Ангел на світанку.
Спустився з голубих небес.
Він покружляв. Присів на моїм ганку.
Так мило засвітився весь.
Від хвилювання путались слова.
Хотілось так багато запитати…
Розплакатись, покаятись хоча б…
І взнати суть життєвої розплати.
Він поглядом дав відповідь питанню,
Про що спитаю, знав вже наперед:
"Тепер ти знаєш, як болить КОХАННЯ,
То тих шануй, хто любить так тебе!"