Речення й речення а получаєтся проза!
Що слід свій лишаэє у твій мозок!
Вийди із свого ти намету!
Я покажу тобі чим дихає планета.
Коли ще сонце спало,
я уже писав
все обмежував цензурними словами,
та на рими клав.
Скільки тих ночей не доспаних
жбурляння маячні в сьмітник
спалював холодним ранком
уже ніхто не верне дитячих років тих.
Коли дізнаэшся щось нове
вперше промовляєш батько й мама
і якби не міняв себе
таким як був уже не стану...
2010 рік