дихай…
тільки так
ми зможемо
один одного знайти
я відчую запах твоїх губ
губ сливового кольору
пофарбованих нами
минулої осені
ідентифіковані для нас
єдиних холодних
у цьому метро…
дихай…
ми знайдемось
щоки почервоніють
і ми нап’ємось
малинового сиропу
цього присмаку
ми не забудемо
він як омана
вестиме нас
у реальному житті…
дихай…
сьогодні вночі
я в тебе запитаю
«це справді ти?»
не відповідай
просто запроси
мене на білий танець
і губи, і щоки
і твій дотик
нам допоможуть
відшукатись у нашому
спільному сні…
дихай…
ми знайдемо
більш не будемо
вставати серед ночі
і накривати
двома чорно-білими
ковдрами
нашу самотність…
дихай…
я твій хаскі
я вірний тобі
ти подай знак
що ти вже поруч
чи то ввімкни ліхтарика
чи то запали сірничка…