Ще вчора бачила вві сні
Шукала м’яти аромат.
Сьогодні забуваю твоє «ні»
Згоріли фрази від порад.
І ніби сплю…
Сльоза тече…
Я не люблю…
Удар в плече…
Пошепки скажу
Як тебе побачу.
Я довго не сижу
Тим більше не плачу.
Вчора усміхалась всім
І суму не було.
Сьогодні о вісім,
Спекотні дні минули.
Не важливо чи ти є…
Я уже не вмію…
Брати речі не свої…
Коли пожаліла…
І жити сьогодні…
Чекати шести…
Що зробити завтра ладні?
Мовчки піти…
Не шукай мене в четвер,
Я сьогодні йду.
І не знаю який буде вечір,
Коли я прийду.