Я під дощем ішов по місту,
Ледь ледь світили ліхтарі.
Мої думки не мали змісту,
Слова ж тонули у імлі.
Я б полетів,бо маю крила,
Думками в сіру далечінь.
Бажання маю,та не силу
Не висоти страх,а падінь.
Самотньо я ішов по місту,
Світили зорі-ліхтарі.
Мої думки не мали змісту,
Слова ж тонули у імлі...