Вже двадцять літ, мої брати,
Будуємо державу.
Та заважають нам чорти –
Бо крадуть нашу славу.
Чорти у нас в самих сидять,
Об’єднуючись в зграї,
Їх дуже важко подолать –
Бо «наша хата скраю».
Не можем хама зупинить,
Приструнить бюрократа…
І «хата», бач, по швах тріщить
На радість супостату.
Цьому, на жаль, радіють всі –
Європа, США, Росія…
А бути б щастю і красі…
Ще теплиться надія,
Що станем жити-поживать
(Хоч непроста наука)
І піч у хаті будувать
Для себе і … онуків.
А в свята день спечем калач,
Як всі звичайні люди…
Чортів?
Посадим на рогач!
І все в нас добре буде!..