Настоятелю храму Покрова Пресвятої Діви Марії у Моршині отцю-декану
Сьогодні свято на парафії у нас.
Отця Івана з іменинами вітаєм.
Йому здоров’я і наснаги ми бажаєм,
Щоб довго-довго міг ще радувати нас.
Щоби ще довго Боже слово голосив,
І виривав із душ коріння будякове.
І засівав зерно злотаве вибіркове,
І щоб врожай стократ пшеницею сходив.
Нехай Господь Йому зсилає повсякчас
Благословення, свої дари пречудові.
Хай світ красується в Божественній обнові,
Хай крізь життя отця несе на крилах час!
З повагою і вдячністю, Л. П.