А сльози течуть рікою
говориш сама з собою,
ти дивишся в синє небо,
і думаєш ти:"Не треба....
не треба було кохати,
від серця ударів зітхати,
не треба в любові тонути,
не треба наївною бути.."
Ти просто подумай сама,
для кого ти стільки жила,
За кого померти була ти готова,
Віддати життя готова ,за кого?
А сльози все йдуть,
а біль не щезає,
а серце болить,
воно потерпає,
Навіщо коханням мучити душу,
Я змушу замовкнути серце,змушу,
Я змушу замовкнути весь світ навколо,
Щоб більше так боляче не було ніколи!