Так несподівано з*явився
у моїй долі навіки
рубець на серці залишився,
а мало бути навпаки.
Вже м*ятне літо шелестіло,
і все співало навкруги...
як жаль мені,що так журливо,
лягають на папір рядки.
А душу крають тихі думи,
життя продовжується,йде,
та лиш тривожні нотки суму,
з пісні ніхто не забере...