Поїзд, дорога
Шлях, кладений смужкою
Залишаю по заду щось своє
Втрачаю відтінок часу
Бавлюсь думками
Твої пальці в моєму волоссі
Грають мелодію долі
Стою на колінах, цілую ноги
Ти далеко не моя
Я близько не твій
Ніби прощались
Натомість розмови до ранку
Здавалось, розставили крапки
А зародили щось нове
Тепер не буде все так
Змінились сни наші
Ніби яскраві, але в тумані
Далеко до щастя
Ой, як далеко
Дай подивитися ще раз на тебе
Глянь мені в очі
Залишся для мене такою,
Яку досі малюю
Здається багато не треба
Просто дивися на мене
Знаєш, ми залишимось довше
А поки прокинутись треба
Аби то так, коли не
Твої пальці в моєму волосі
Грають мелодію долі
Стою на колінах, цілую ноги...