Добий мене цим поглядом безпечним,
Руйнуй мене і моїх сім життів.
Ти не жалій, не будь настільки ґречним,
Це ж я хотіла спалених мостів.
Я не зробила, бачиш, ані кроку
Тобі назустріч. Все чогось ждала.
А знаєш, милий, вже пройшло пів року,
А я тебе забути не змогла.
Я не зуміла втратити надію,
І море смутку випити з вином.
І, може, марно, але досі вірю,
Що наші душі з’єднані теплом.
І якось, знаєш, порожньо без тебе,
І друзі кажуть, що завжди сумна.
А я з тобою була вище неба,
А вже без тебе й неба не знайшла.
А ти мене цим поглядом вбиваєш,
Ти дивишся так ніжно, як тоді.
Я вже здаюсь, та ти не помічаєш.
Добий мене і забери собі.
23.06.2013 р.