Чому живем на цій планеті?
У чому сенс цього життя?
Чому надіємось на щось?
Чому ми маєм почуття?
Чому кохаємо постійно?
Коли від цього все болить.
І здається, що ще мить
І все у прірву полетить.
Чому пишу вірші свої?
Цього я й сам не знаю.
Напевно все лише тому
Що я живу,надіюсь і кохаю.