Час розкаже нам про усе:
хто з ким,
коли,
і як ,
і де.
Час розкриє очі на усе,
що було близько,
але ми не бачили от те.
Час не зупиниться ні на раз.
Час - той, хто лічить нас весь час.
Летить, буквально, як слова,
як ті слова
у ту хвилину,
таку важливу і нестрімко плинну.
Важка та біль колись була,
бо ті слова - вони біда,
вони те лихо і журба.
Нас час завжди збиває з ніг,
він нас лякає більше за усіх.
І не позбавишся від того почуття,
що десь, колись, в якомусь часі ,
ти не сказала важливі серцю ці слова.
Це час і не зупиниш ти,
і не повернеш ти хвилини самоти,
і не повернеш ти ті роки й слова,
ту любов, що колись була.
Ти не повернеш,
не повернешся туди.
Ніколи ти не зміниш те,
що маєш зараз ти.
Час взмозі змінити нам життя,
і в силах людину змінити на все життя.
Але чи варто змінюватись тим,
хто не находить навіть часу для елементарніших в їхньому житті причин ?
Час допомагає нам змінити почуття,
відношення до ситуації, до нашого життя.
Але чи варто нам змінити почуття,
коли вони руйнуть наше єдине це життя ?
Час допомагає нам обрати дійсно те,
що повинно бути поруч завжди,
що не покине нас ніде.
Але чи варто обирати між двома,
якщо є третій і ти з ни найщасливіша ?
Це час не дає нам радісно іти.
Він нас не відпускає до того щастя,
до нашої мети.
Якби не час
все б було б не так.
Ми б просто жили
і не турбувалися весь час.
Якби не час
ми б не жаліли б ні про що
і говорили те, що завжди в нас було,
Але,
можливо краще ця пора,
коли не має часу в нас на ці важливі і страшні слова,
коли немає часу на людей,
на те, що нам не по душі,
коли немає часу нам на те, що нас турбує у житті.
Можливо, варто не оглядатися назад,
забути про минуле і жити у цей час.
Можливо, варто не думати про те,
що не заслуговує часу нашого ніколи і ні де.
Все час.
все він.
не дасть нам все обрати
все, як слід, обдумати
і не пропустити.
не змінити,
не жалкувати..
ID:
432311
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.06.2013 22:26:15
© дата внесення змiн: 18.06.2013 22:26:15
автор: taniyaa
Вкажіть причину вашої скарги
|