*******************************
Наша дума, наша пісня
Буде вічно жити,
Наша слава не поляже,
Бо тобі про неї, мій народе,
Славний отче наш розкаже,
Що колись, поганий роде,
Мав мужів ти не безликих —
Славних прадідів великих:
Залізняк і Гонта —гайдамаки...
Гей, твоїм катам дісталось,
Мати-Україно, доброї ломаки...
Скільки в пам'яті зосталось,
Скільки справ було славетних,
А тепер відкіль набралось
Стільки птахів перелетних?
07.02.1999 р.