Чому пам'ять така гірка?
Чому серце ще так болить?
Ти рано пішов з життя,
А час так швидко біжить...
Уже усмішки не буде на обличчі,
Не скажеш строго:"Та люблю тебе,люблю!"
Ця усмішка тобі так личить,
Для неї все охоче я зроблю.
Зроблю?А пізно щось робити
Невже це час так миттю пролетів?
Та вже і сльози важко лити
Хоч як би сильно захотів
Той день я пам'ятаю
Я ще маленькою була
Як ти лежав так тихо,знаю
Чомусь заплакати тоді не змогла
Тепер при зустрічі я плачу
А ти всміхаєшся мені
І ця усмішка багато значить
Невже так добре там тобі?
А ти пішов,не повернувся
Я так хотіла б зупинити час
Щоб ще залишився хоч на хвилинку
Ми б помовчали в останній раз...
Я дякую тобі за пам'ять
Тоді-болючу, тепер-міцну
За все хороше і погане
За все,бо я ж тебе люблю!