Ми ж всі актори,
Життя- це гра,
Ми не живем, ми граєм ролі,
Ми знаєм від життя паролі,
Ми знаєм...
Та все одно життя як роль ми граєм,
Ми всі не справжні,
Ми всі фальшиві персонажі
Прості герої,
І в кожного у нас є ролі,
Та не вміємо зіграти ми як слід,
Завжди у роль внесем фатальтні зміни,
І рана в серці, на душі залишить слід,
І це вде не кіно, а лиш руїни,
Ми просто люди,
Ми просто маєм жити і любити,
Та так не всюди,
Життя це є великий епізод,
Який нам дуже важко пережити,
У нас і так безліч є турбот,
Запам'ятай у тебе просто роль людини,
І тільки тим званням не зловживай,
Знай, в світі ти така одна-єдина,
Про роль людини ти не забувай.