Якась із правд порушить спокій,
ти виплюнеш надлишок всьОго,
шось зробиш типу "руки в боки"
..прозрієш: поряд - нікого.
Покластися щиро на друзів?
Аякже! Плюс може пів неба?
Моя же душа - ол інклюзів!
У кого яка ще потреба???
Довіра - неприспана мавка,
що важко впіймати і мати.
Життя - не просто вистАвка..
актори тут вправі ..брехати.
Забийте на всіх! Окрім себе.
І раді вам будуть усюди.
І не болітиме поміж ребер
від тих, що називаються "люди".