Ой, коні, коні швидконогі,
Куди ж у далич подались?
Танцюють гривоньки розлогі,
Копита на землі зійшлись...
Ой, коні, коні невблаганні,
То ж зупиніться хоч на мить...
Роки, роки багатогранні,
Не покидайте ви блакить...
Прийміть причастя в свіжих росах,
Не розгубіться у житах,
І забаріться у покосах...
Не відлітайте, наче птах...
Знову на рік благословляйте,
Будьте веселі, як колись...
Любіть, творіть, живіть, кохайте...
...Роки ж із кіньми подались...
В цю нічку неспану римують слова
Душевну тривогу, а спомин, як птах
Літає, термосить троянди в саду,
піони списали пелюстям траву.
Отак говірливо, рожево, мрійливо
іде панна Дата. Та що там гадати -
Шутчіш обіймати!Спішімо вітати! http://www.poetryclub.com.ua/mygbook.php?userid=14601
ВІТАЮ ЩИРО, ЛАНО! ЩАСТЯ РОЖЕВОЩОКОГО!
Lana P. відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
З днем народження, Лано, вибачте що запізно, я сьогодні неуважна, мабуть через дощ, наснаги вам і нехай гарні вірші ростуть, як квіти,
вибачте втручаюсь - коні швидконогі
Lana P. відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00