Чудесна хвилина настала ,
І погляд душевний повз мене майнув,
Не зримого щастя душа забажала ,
Майнула, як зляканий птах .
А я все до себе взиваю ,
Вернися чудесна весна ,
Навіщо таке мені щастя ,
Ця мрія здійснена навіки.
Я вірю в казкову країну ,
Де щастя без горя живе ,
Де безліч кохання …
Я рай цей навіки, з собою заберу .
І хай мені люди говорять ,
Що Я щось не так живу ,
Життя моє, навічно,
Мій спогад та радість моя .