відчуй мене. сьогодні, я насолоджуюсь тобою
чи маємо змогу бути один одному відвертими?
за годину побачення? смакуватиму цілющою водою,
котру я потребую для втечі від дверей запертих…
відчуй. доторкнись. чи лишень мене намалюй,
чи то моєю закоханістю, чи твоєю ніжністю
намалюй що тобі близьке. надихай! дивуй!
своєю загадковою любов’ю, свою вірністю…
дитятка-малятка подарували кольорове орігамі
(двоє ангеликів з крильцями тримаються за руки)
літаючи на синьому небі з літаками та пташками
бачиш? синичка в коханні признається круку…
ми і є ж тими самими пташками. ми і є невгамовні діти
біжимо до щастя, не зважаючи на закинуті бульвари
ми є щасливими, ми змогли один одному відкритись
під мелодією твого піаніно та під ритміку моєї гітари…