За вікном дрібен дощик виграє
Тиху пісню смутку і печалі,
Добре, весно, що в мене ти є,
Люблю очей твоїх тремтливі далі.
Весняний тихий дощ розмиє:
Першу юнацьку й останню любов,
Коханій він серце відкриє,
І почуття воскреснуть знов.
Купається сонечко ясне,
Веселка ніжно-дзвінно виграє,
Стає життя тоді прекрасне,
Коли кохання в ньому є.