Я не скажу тобі не слова…
Лиш просто стану та піду…
Тобі я більше не потрібен!
Ти вже зіграла в свою гру!
Мене бездомного у світі
Та все ж щасливого буттям!
Подарувала спробу жити!
Якби ж я знав!? Якби ж я знав…
Що серце з грудей наче вирвеш!
Та кинеш в калюжу з багном…
Колись…я на це лиш надіюсь
Забити, проклясти мов сон!
Не вірю твоєму вже слову!
Бо не люблю я брехні!
Колись я зустрінусь з тобою..
Колись і не в цьому житті…
22.05.2013 року.