Ще носять Сталіна портрети,
Нащадки тих, хто катував,
В потилицю, із пістолета,
Людей без ліку убивав.
В юрбі ще з ними ветерани
Військ КДБ, НКВС.
Це пси кривавого тирана –
Рідня гестапо і СС!
Вони їх вчили катувати
І будувати табори,
Людей на вибір убивати,
В них навіть схожі прапори.
Злочинці, нелюди, садисти,
Підняли голову паскуди.
Ці сталіністи, це ж фашисти!
І суд також над ними буде!
Їх злочинам нема прощення
І строку давності нема!
Судити їх і їхнє вчення,
Бо комунізм, це та ж чума!
22.05.2013 р.