Завзятий Олександр і наполегливий.
Він бачить мету і до неї йде стрімголов.
У справах завжди, він старанний.
Своє завжди візьме, коли перемоги смак пізнавши.
Відважний Олександр і галантний,
Сердечних почуттів його не остудіть.
Він палкий в компліментах і азартний.
А в спілкуванні легкий,
Нудно з ним не буде вам;
Анекдотів багато знає,
Запросить на танець дам ...
В обстановці незнайомій,
Поруч з ним не пропадеш,
У ньому радість ти одного ,
Обов'язково знайдеш…
Нехай одного разу Олександру
У житті безмежно пощастить,
Нехай його мрія велика
За собою завжди веде!
Хай Олександру щастя посміхнеться,
Фортуна не вислизне з рук,
Нехай все завжди по життю вдається,
Доля для Олександра багато радості пошле,
За всі заслуги, недовго чекаючи,
Відчує він безмежний, пристрасті зліт!
"Присвячується най ліпшому другу Токару О.В."