Дебіл чи дебелізм - не знаю
Хворію? - так
Розвертаюсь, оглядаюсь -
Ти мала б бути поруч
Твої очі, твоє тіло
Буду відвертий -
Це не-аби яка граційність
Коли дивлюсь
То так багато розумію
Ти вся така
Я просто банально млію
І знову розумію
Що міг би бути ближче
Але!
Але - само собою вже не дійсне
Коли ти стаєш настільки поруч
Що я б хотів лише спитати
Чи готова ти?
Чи змогла би просто стати - муза?
Але!
Знову - але
Я сам боюсь
Та знищив б страх
Тебе я не боюсь
А почуттів до тебе - зась...