Я люблю її одну
за вірність,ласку,доброту,
за лагідні прості слова,
за смак червоного вина,
гарячі й пристрасні вуста,
за те шо п'є мене до дна...
За чорні брови й бездонні очі
за те шо слухає і хоче
мене направить у вірну путь...
Такої іншої немає
лише одна вона мене вдохновляє
шампанським ванну наповняє
шоколад з торта поїдає...
Очима немов мене сверлить
і час від часу під ніс бурчить...
За те любить вона мене
і по житті зі мною йде.
Совість мучена моя...
Хоч іноді і заважає та без неї я б не була я.