Відкрий очі, озирнися навкруги. Перед тобою не просто світ: перед тобою вічний потік інформації, шалене безумство краси, незлічене багатство вибору. Ми обмежені в наших діях. Та ми не обмежені у мріях. Не вір тим, хто каже що це пусте. Не вір, тому що вони ніколи не бачили яскравого сонця надії, їхні плечі ніколи не окутувала з шаленою ніжністю віра і, як би банально не звучало, вони ніколи не знали справжньої чистої любові. Адже, не дарма кажуть: хто не вміє мріяти - не вміє кохати. І нехай твоя мрія ніколи не здійсниться, нехай вона завжди залишатиметься тим ледь помітним маяком десь попереду, нехай. Але наприкінці шляху ти будеш вдячний їй за все: підтримку, силу, легкість.