Тремтіння пальців,
Хижий звір,
Який з грудей назовні рветься.
Це сповідь
Грішників ночей,
Як аромат спокуси в’ється .
Тремтіння пальців,
Збитий подих,
Що небеса рве на шматки.
Це млосний шлях
Бажань прозорих,
Нема чужих тут і своїх.
Немов тіла, сплелися зорі
Та сповідь виллється в гріхи.
І натяки шумлять у вухах,
Чи то цілунки вже твої…
Ми будем вбиті за провини,
Але це варте все того.
Твої обійми і цілунки…
Ми всі отримали свого…