Хай буде так, як хочеш ти,
Хай ніч кричить до хрипоти.
Нехай земля піде з-під ніг,
Ти все робив, як тільки міг.
Ти вже не будеш іншим- і не треба,
Тобі і так пасує синє небо.
Тобі пасує бути вільним,
Нікому в світі непотрібним.
Тобі пасує бути черствим,
Нахальним, грубим та безчестним.
Тобі пасує самота,
Що виїда тебе до тла.
Тобі пасує грішна простота,
Блаженний відчай, страх і пустота.
Тобі пасує чарка алкоголю,
Тобі пасує ненависть до болю.
Тобі гниле все до лиця,
Як жаль, не бачиш ти кінця...