Піна морів на твоїй білизні,
висолені комірці і губи зі смаком рому.
Ти завжди писала останні вірші,
дихала останнє повітря, проводила останні дні вдома.
Ти плавала кораблями із бухти в бухту,
передаючи "привіт" чайкам і подорожнім суднам.
Ти завжди згадувала Боба, як Бога.
І в них справді було щось спільне.
Наркодилер, король чорного брухту,
він боявся дня, бо вдень світить сонце
і вдень завжди надто людно.
Ти ловила китів, вода просолювала усю душу,
прослоювала почуття і консервувала мрії.
Вода омивала думки, сни транслювали сушу,
Він продавав порошок і розумів,
що насправді тільки спогад його і гріє.