здивуєш мене? зацікавиш?
чим? демократією в цій країні?
порожніми вулицями, розбитими дорогами і сміттям на асфальті?
можливо владою в порожній вітрині
у лавці щастя, де нас не чекають?
благаю здивуй мене хоч чим небуть
а краще щастям, здивуй мене щастям
демократією в цій країні, революцією здивуй, або хоча б словом
здивуй хоч чим небуть
а краще щастям
зроби що небуть, про що б не жаліли
віки і люди, щасиві в мріях
про що б думали Іуди в пір'ях
у вітринах щастя, у душах,
у наших з тобою проваллях
здивуєш мене?хоч чим небуть ?