Оголи спину. Відкрий рани. Полий йодом. Кричи.
Я віддам тобі воду, сіль і дві скибки.
Я віддам своє небо: світло, зорі, грачів.
Я віддам свої очі, губи, волосся дибки.
Відкрий серце. Оголи душу. Люби.
Я заберу миті, рухи і погляд.
Я заберу музику: клавіші, лютню, мольби.
Я заберу турботи, ніжності, догляд.
Відітни голову. Оголи мізки. Наклади шини. Мовчи.