Із круїзу кум Микола
Вернувся до хати.
В него тіло загорене
І морда пихата.
До Миколи як до ксьондза
Сільський народ ходи -
Усі хотіт послухати
Про його пригоди.
Вирішив і я , до кума
Якось завітати
І про дива , що є -в світі
Його розпитати.
Взяв я , м*яса два й пів кіля ,
Пляшку півлітрову
І пішов уже до кума -
На оту розмову.
Сидимо ми на зарінку,
Шашлик дозріває.
І кум мені про дива
Ті розповідає:
"Був я - каже - у Африці
Бачив бегемота"
Питаюсі шо таке ,
Шо то за сволота.
"Це таке як кума Ганя -
Товстилежне тоже
І жире в одну пору -
На свиню похоже.
У Єгипті також був -
Бачив там верблюда"
Аце кажу , шо таке,
Шо се за причуда?
"От коня ти - каже - видів?
Се таке самуньки,
Лиш ше зверху два горба,
Як в баби Настуньки.
Ше у Африці я , бачив,
Куме , крокодила."
І про се я , ше не чув,
Се вже , шо за диво?
На кого вже се похоже?
Прошу розказати,
Може в лісі десь зустріну,
Щоб міг розпізнати.
"От ти - каже - свиню видів,
Коня знаєш тоже,
А се , куми , на них двох ,
Зовсім не похоже."
ось мордуюся тепер через крокодила
що за чудо це таке, де є таке диво
ще за чверткою побіг у свою комору
щоб продовжити кум міг цікаву розмову...
файна гумореска!
Іван Мотрюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Супер!
Крокодил цей на свиню зовсім не подібний,
Але на більші фокуси, як свиня він здібний.
Так,як свиня - немає м"яса, й погане сальце,
Трохи постійте біля нього - зразу взнаєте хто це.
Іван Мотрюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Крокодил - це таке диво,
Що як подаш йому руку,
То відкусить живо.