Розбита на друзки волею
Обмеження були каркасом
Зіпсована? Так, зіпсована
Упольована твоїм лассом
Облуплена до правди, і вистиг давно попіл
Пробач, так зі мною буває... Смертельний постріл
Таврована твоїм голосом
А іншим всім тепер туди зась
Невинна проте зіпсована
А ти моє щастя лиш напасть